Boomstraat 25 tilburg (Verkocht)

Tilburg
€ 249.000,- k.k.
Boomvoorgevel4
Boomwoon44
Boomwoon7
Boomwoon22
Boomwoon11
Boomkeuken10
Boomkeuken4
Boomkeuken3
Boomkeuken2
Boomwerkkamer
Boomtoiletbadkamer15
Boombadkamer
Boomtuin
Boomberging
Boomspeeltuinachter
Boomspeeltuin
Boomslaap2
Boomslaap1
Boomouder

IN DE POPULAIRE WIJK "DE BOMENBUURT" EN OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM GELEGEN, SFEERVOLLE HOEKWONING MET ATELIER-/WERKRUIMTE.

LOCATIE:

De 'Bomenbuurt' kenmerkt zich door haar diversiteit aan sfeervolle bebouwing. Door de praktische ligging bent u vlot bij het NS-station en in nog geen 5 minuten bent u met de auto op de uitvalswegen. Binnenstad-West beter bekend als 'Het Dwaalgebied' bevindt zich op loopafstand. Het Dwaalgebied ontpopt zich steeds meer als een eigenzinnig gebied met een gevarieerd aanbod aan speciaalzaken, restaurants, terrassen en uitgaansgelegenheden. Verder is het woonhuis gelegen nabij de 'Spoorzone'. Met de komst van de bibliotheek en de aanwas van diverse horecagelegenheden wordt de 'Spoorzone' meer en meer een verblijfsgebied waar van alles is te doen en te bleven valt. Maar ook even uitwaaien onder het genot van een kopje thee of koffie kan vanaf eind dit jaar in het nabij gelegen ‘Spoorpark’ dat momenteel wordt aangelegd.

ALGEMEEN:

In deze karakteristieke woning uit 1905 zijn vele authentieke elementen, zoals de glas-in-lood ramen en de paneeldeuren terug te vinden. De achtertuin van het woonhuis grenst aan de achterzijde aan de voormalige kloostertuin van de Zusters Ursullinen. Deze kloostertuin heeft in 2019 een metamorfose ondergaan en is inmiddels een prachtige speellocatie en verblijfsplek voor jong en oud.

INDELING:

entree naar hal met trapopgang en meterkast. In de hal ligt een tegelvloer. De wanden en het plafond van de hal zijn afgewerkt met stucwerk. Vanuit de hal toegang tot de woonkamer. Sfeervolle woonkamer met open haard en vaste kast. In de woonkamer ligt een houten planken vloer. Vanuit de woonkamer een doorloop naar de keuken. In de keuken losse keukenelementen en een 5-pits gasfornuis met afzuigschouw. De wanden zijn afgewerkt met stucwerk. Aansluitend aan de keuken de bijkeuken met opstelling van de cv-installatie en aansluitingen voor wasmachine en droger. Verder in de bijkeuken een loopdeur naar de tuin. Zowel in de keuken en bijkeuken ligt een antraciete tegelvloer. Vanuit de bijkeuken toegang tot de badkamer en aparte toiletruimte. De badkamer is voorzien van ligbad, inloopdouche, modern wastafelmeubel met twee wastafels, spiegelkast en wandkast.

EERSTE VERDIEPING:

Overloop met toegang tot de drie slaapkamers. De twee slaapkamers die aan de achterzijde van het woonhuis zijn gelegen, zijn voorzien van een laminaatvloer. De ouderslaapkamer is aan de voorzijde gelegen en voorzien van houten vloerdelen. Vanuit de ouderslaapkamer aan de voorzijde toegang tot bergzoldertje.

BUITENRUIMTE/ATELIER-/WERKRUIMTE:

Achterom naar gezellige stadstuin. Aan de achterzijde van de woning is over de volle breedte van het perceel een atelier aangebouwd. Deze extra kamer is circa 14 m2 groot en beschikt over verwarming, elektra en twee lichtkoepels.

Aan de achterzijde grenst de woning aan de Kloostertuin. Dit park met diverse speelvoorzieningen is onlangs geheel opgeknapt en heropend.

ALGEMEEN:

- Het platte dak is begin september 2019 nagekeken en gerepareerd;

- Schilderwerk boeiboorden in 2019 uitgevoerd;

- Plan voor verbouwing woonhuis aanwezig (ontwerp Van Laarhoven combinatie architectuur & landschap);

- Bouwtechnisch inspectie rapport aanwezig;

- Schilderwerk binnenzijde in 2019 uitgevoerd.

Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Tivoli woningmakelaars echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door de aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenaanbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.