Graaf Engelberstraat 46

Tilburg
€ 270.000,- k.k.
Graaf Engelbertstraat46 Tilburg 02
Graaf Engelbertstraat46 Tilburg 04
Graaf Engelbertstraat46 Tilburg 05
Graaf Engelbertstraat46 Tilburg 08
Graaf Engelbertstraat46 Tilburg 09
Graaf Engelbertstraat46 Tilburg 12
Graaf Engelbertstraat46 Tilburg 13
Graaf Engelbertstraat46 Tilburg 15
Graaf Engelbertstraat46 Tilburg 16
Graaf Engelbertstraat46 Tilburg 18
Graaf Engelbertstraat46 Tilburg 19
Graaf Engelbertstraat46 Tilburg 20
Graaf Engelbertstraat46 Tilburg 22
Graaf Engelbertstraat46 Tilburg 24
Graaf Engelbertstraat46 Tilburg 21

Nabij centrum gelegen, ruime eengezinswoning met 4 slaapkamers en tuin op het zuiden.

• Perceel 103m² • Woonoppervlakte circa 102m² • Inhoud circa 365 m³ • Bouwjaar 1984

LOCATIE:

De woning is gelegen nabij het centrum, in stadsdeel 'De Hasselt'. In de directe omgeving vind je meerdere winkels voor je dagelijkse boodschappen. Deze wijk ligt in de hoek Ringbaan- Oost en Ringbaan-West nabij de Hasseltse rotonde waardoor de uitvalswegen naar de omliggende plaatsen toegankelijk zijn. Ook het gezellige stadshart van Tilburg is dichtbij en de vernieuwde Spoorzone met Spoorpark zijn met de fiets makkelijk te bereiken.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree naar hal met trapopgang en toilet met wandcloset en fontein. Vanuit de hal toegang tot de woonkamer met open keuken. In de keuken een inbouwkeuken met strakke fronten, donker werkblad. De keuken heeft meer dan voldoende kasten en werkruimte om een heerlijk gerecht te bereiden. Daarnaast is de keuken voorzien de nodige inbouwapparaten. In de woonkamer onder de trapopgang is een bergkast. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de achtertuin. Op de begane grond ligt een houten planken vloer en de wanden en plafonds zijn neutraal afgewerkt.

EERSTE VERDIEPING:

Overloop met toegang tot twee ruime slaapkamers en badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde heeft de beschikking over een vaste kastenwand en de slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van twee dakramen waardoor er aangenaam licht naar binnen valt. De badkamer is uitgevoerd met een douchecabine, wastafel met meubel, een toilet en een ligbad. De ruimte is volledig betegeld met een combinatie van lichte en donkere tegels.

TWEEDE VERDIEPING:

Via een vaste trap is de zolderverdieping te bereiken. Naast een ruime voorzolder tref je hier ook nog 2 slaapkamers. Alle ruimtes zijn voorzien van een laminaatvloer neutrale wanden, heerlijk verwarmd en voorzien van grote dakramen. Er is zelfs een vliering.

BUITEN:

De tuin is voor het grootste gedeelte bestraat, beschikt over borders met vaste planten en een overkapping. Ook is er een stenen berging aanwezig.

BIJZONDERHEDEN:

Een leuke woning die nog wel wat onderhoud nodig heeft.

Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Tivoli woningmakelaars echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door de aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenaanbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

Vraagprijs 270000
Woonoppervlakte 102
Bouwjaar 1984