Koopvaardijstraat 1 01

Tilburg
€ 645.000,- k.k.
Koopvaardij Woonkamer
Nl18 062 01 Strategy Today De Koopvaardij Ext01 V02
Impressie Eetkamer
Wilhelminakanaal E1504254984491
Zwemmen Piushaven

UNIEK APPARTEMENT IN HARTJE TILBURG.

In het Piushavengebied nadert het appartementencomplex De Koopvaardij zijn voltooiing. De Piushaven is een prachtig nieuw woongebied aan het water, nabij de Tilburgse binnenstad.

Woonoppervlakte: circa 131 m² GBO • Inhoud circa 430 m³ • Bouwjaar 2020 • Balkon en terras circa 30 m²

Dit appartement, gesitueerd op de eerste verdieping, heeft een fantastisch uitzicht over de levendige Piushaven. Bij dit appartement hoort 1 parkeerplaats en een ruime inpandige berging, beide gesitueerd op de begane grond (afgesloten binnenterrein). Het appartement wordt duurzaam gebouwd met individuele luchtwarmtepomp en zonnepanelen.

APPARTEMENT:

Entree naar ruime hal met garderobe, toilet en meterkast. De hal fungeert als centrale verkeersruimte in het appartement en biedt toegang tot de woonkamer, keuken en slaapkamer. Woonkamer met open keuken. De grote raampartijen in de woonkamer en de keuken zorgen voor een prettige hoeveelheid daglicht in het appartement.

De keukeninrichting, rekening houdend met het leidingplan, kan verder worden aangepast naar eigen wens. De huidige keukenopstelling is als volgt: Keukenblok met aansluitingen voor de vaatwasmachine, elektrische kookplaat, afzuigkap, koelkast en magnetron. Dit keukenblok is geplaatst tegen de wand van de technische ruimte. Verder in de keuken een kastenwand (inbouw) voorzien van de aansluitingen voor bijvoorbeeld een koffiezetapparaat en ovens. Aansluitend aan de slaapkamer een royale badkamer (casco oplevering). Technische ruimte met aansluiting voor de wasapparatuur, WTW systeem en hydro-box binnentoestel met boiler ten behoeve van de luchtwater-warmtepomp.

BUITENRUIMTE:

Vanuit de keuken is er toegang tot de loggia en vanuit de woonkamer deur naar dakterras.

ALGEMEEN:

- Airco installatie voor woonkamer en slaapkamer aanwezig;

- De keuken (met inbouwapparatuur) is niet bij de koop inbegrepen. De koper ontvangt een keukencheque ter waarde

van € 10.000,- inclusief BTW;

- Intercom/videofoon installatie aanwezig.