Postelse Hoeflaan 350 - 352 (Verkocht)

Tilburg
€ 325.000,- k.k
Voorgevel Goed
Wachtkamer
Voortuin
Tuin
Kantoor Balie
Behandelkamer
Achtergevel

HALF-VRIJSTAAND WOONHUIS MET OPRIT NAAR VRIJSTAANDE GARAGE GELEGEN AAN EEN MOOIE BREDE GROENE LAAN.

Locatie:


Het woonhuis is gelegen aan de brede Postelse Hoeflaan in de woonwijk 't Zand. Door de praktische ligging kunt u wandelend naar winkelcentrum ‘Westermarkt’ en bent vlot bij het NS-station Tilburg Universiteit; in nog geen 5 minuten bent u met de auto op de uitvalswegen. Naast al deze voorzieningen kunt u genieten van het nabij gelegen stadspark ‘Het Wandelbos’.


Algemeen:

Dit halfvrijstaande woonhuis, bestaande uit twee samengevoegde woonhuizen, is momenteel in gebruik als huisartsenpraktijk. De woonhuizen Postelse Hoeflaan 350 en Postelse Hoeflaan 352 zijn in 1968 samengevoegd tot een woonhuis met praktijkruimte. Door de jaren heen is het gehele object in gebruik genomen als huisartsenpraktijk.

Het is mogelijk het object is weer in gebruik te nemen als woonhuis met praktijkruimte dan wel te splitsen in twee afzonderlijke woonhuizen. Er dient dan wel rekening met een ingrijpende verbouwing.


Indeling:

Overdekte entree naar ontvangstruimte met receptie (assistentenkamer) twee toiletruimtes, trapopgang naar de eerste verdieping en meterkast. In de hal ligt een tegelvloer. Vanuit de ontvangstruimte zijn de wachtkamer, de twee artsenkamers en de keuken bereikbaar. Door middel van een schuifpui in de artsenkamer is de tuin te bereiken. In de keuken een eenvoudige inbouwkeuken onder meer voorzien van een spoelbak en afzuigkap. Verder in de keuken een servieskast en een loopdeur naar de tuin.


Eerste verdieping:

Overloop met toegang tot 6 kamers en twee badkamers. Een badkamer met ligbad, wastafel en toilet. De tweede badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Beide badkamers zijn toe aan modernisering.


Tweede verdieping:

De tweede verdieping bestaat uit twee afzonderlijke ruimten. Het linker gedeelte van de tweede verdieping is te bereiken door middel van een vlizotrap, hier bevindt zich de cv-installatie. Het rechter gedeelte van de tweede verdieping is te bereiken door middel van een vaste trap, hier bevindt zich een zolderkamer met dakkapel.


Buitenruimte:

De achtertuin is gesitueerd op het oosten en dient nog aangelegd te worden. Via de oprit gelegen naast de woning is de vrijstaande garage te bereiken.

Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Tivoli woningmakelaars echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door de aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenaanbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

Begane Grond
Eerste Verdieping
Zolder