Roestenbergstraat 26 (Verkocht)

Kaatsheuvel
€ 495.000,- k.k.
Goedroest 48
Serre2
Serre
Hal
Woon4
Woon2
Tuin Roest

In deze karakteristieke erkerwoning uit 1925 zijn vele authentieke elementen nog aanwezig: dubbele en-suite deuren, grote raampartijen en plafondlijsten. Ook de robuuste voordeur en de trapopgang met balusters zijn bewaard gebleven. Verder zijn in de hele woning de paneeldeuren terug te vinden.

INDELING:Overdekte entree naar ruime hal. De hal heeft een fraaie trapopgang. Via een deur komt u in de ruime kelder die ondergronds doorloopt naar de voordeur. De overige 4 deuren vanuit de hal komen uit in de keuken, toilet en woonkamers. De toiletruimte is afgewerkt met getrommeld marmer. De wanden van de hal zijn afgewerkt met stucwerk en authentiek gemarmerde muren. Hal en toiletruimte zijn voorzien van originele vloeren. Vanuit de hal toegang tot de 2 woonkamers met houten vloeren. Voorkamer heeft erker en gashaard, geschakeld naar de tussenkamer door unieke robuuste en-suite deuren en houtkachel. Met de tweede en-suite deuren komt u vervolgens in de serre terecht. Gezellige serre met veel raampartijen, tegelvloer en openslaande tuindeuren. Vanuit de serre is middels een schuifdeur de keuken te bereiken. De keuken is voorzien van betonnen aanrechtblad en gasfornuis en ingebouwde vaatwasser. Wanden in de keuken zijn gedeeltelijk afgewerkt met stucwerk. Aansluitend aan de keuken bevindt zich een bijkeuken met vaste kast, aansluitingen voor was- en droogapparatuur en een deur naar de tuin. Ook in de keuken en bijkeuken ligt de originele granito vloer.

EERSTE VERDIEPING:Overloop met lichtstraat en toegang tot drie slaapkamers, separate toiletruimte en badkamer met ligbad, inloopdouche wastafel en design radiator. De slaapkamer aan de voorzijde met openslaande deuren naar het balkon is uitgerust met een vaste kast. De 2e slaapkamer aan de achterzijde is tevens voorzien van een vaste kast en openslaande deuren naar het dakterras. De 3e slaapkamer is tevens aan de achterzijde gelegen. De toiletruimte is afgewerkt met getrommeld marmer. De overloop is afgewerkt met een houten planken vloer.

TWEEDE VERDIEPING:Vaste trap naar de tweede verdieping: Op de tweede verdieping een royale voorzolder en 4e slaapkamer. De voorzolder is voorzien van een tuimelraam en schuifdeuren naar de bergruimte. De slaapkamer is tevens voorzien van een tuimelraam en bergruimte.TUIN:Links van het huis kunt u via de zijkant, afgesloten met ijzeren hekwerk, de tuin bereiken. Achter de serre bevindt zich de patio, waar u op de gezellige loungebank in de ochtend uw koffie kunt drinken. Vanuit de patio loopt u verder langs veel groen naar de circa 40 meter diepe siertuin gelegen op het zuidoosten. Achterin de tuin bevindt zich een ruime berging en een houtopslag. In het midden van de tuin is een gezellige zithoek gecreëerd en de tuin biedt veel privacy . De diversiteit aan goed onderhouden bomen, beplanting en gazon zorgen voor een mooi plaatje. De voortuin is eveneens uitgerust met volwassen beplanting.

ALGEMEEN:

- Bouwjaar pannendak 2010, plat dak bijkeuken 2019;- Schilderwerk 2019;- Elektrische installatie is vernieuwd in 2010;- De gevels van de bovenverdieping zijn geïsoleerd;