Spoorlaan 60 (Verkocht)

Tilburg
€ 329.000,- k.k.
Spoor Voorgevel1
Spoor Bog4
Spoor Bog1
Spoorkantoor
Spoor Woonkamer1
Spoor Woonkamer
Spoor Woon2
Spoor Woon1
Spoor Woon
Spoor Keuken3
Spoor Slaapkamer
Spoor Slaapkamer1
Spoor Badkamer 2
Spoor Uitzicht
Spoor Tuin5
Spoor Tuin2
Spoor Dakterras

ROYALE BOVENWONING MET WERKPLAATS ANNEX HOBBYRUIMTE GELEGEN BINNEN DE RINGBANEN

ALGEMEEN

Het object, daterende uit 1921, is gebouwd als werkplaats met bovenwoning. De werkplaats op de begane grond is voor meerdere doeleinden geschikt te maken. Hierdoor is het mogelijk beroep of hobby aan huis uit te oefenen. Maar het is ook goed mogelijk de begane grond te verbouwen tot woonruimte.

Perceel: 204 m² • Woonoppervlakte 100 m² • Oppervlakte bedrijfsruimte 120 m² • Inhoud circa 725 m³ • Bouwjaar 1921

LOCATIE

Het object is gelegen aan de Spoorlaan in de wijk ‘Hoogvenne’. Deze charmante wijk, ook wel bekend als het oude ziekenhuis-kwartier, wordt gekenmerkt door hoofdzakelijk jaren ’20 en ’30 woningen in een groene omgeving. De wijk ‘Hoogvenne’ is gelegen tegen het centrum van Tilburg. Diverse openbare voorzieningen, scholen, sportfaciliteiten, uitgaansgelegenheden en het Centraal Station bevinden zich op loopafstand. Ook de uitvalswegen richting Eindhoven, Den Bosch en Breda zijn zeer snel te bereiken. Naast al deze praktische voorzieningen kunt u genieten van het nabije ‘Landschapspark Moerenburg’ en de ‘Piushaven’.

INDELING

WERKPLAATS

Entree naar hal met trapopgang, kelderkast en meterkast. Aansluitend aan de hal een functionele kantoorruimte, gesitueerd centraal in de bedrijfsruimte. Vanuit het kantoor toegang tot open werkplaats. De kozijnen in de werkplaats zorgen voor voldoende daglicht in de werkplaats. De werkplaats is aan de voorzijde toegankelijk door middel van een garagedeur.

BOVENWONING

Trapopgang naar de hal van de bovenwoning. Vanuit de hal toegang tot de woonkamer, de keuken en het toilet. De royale L-vormig woonkamer heeft een open haard en diverse vaste interieurelementen. In de keuken een hoekopgestelde inbouwkeuken onder meer voorzien van de volgende inbouwapparatuur: kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast, vriezer en vaatwasmachine. Aansluitend aan de keuken een bijkeuken. In de bijkeuken een inloopdouche, aansluitingen voor wasmachine en droger, gootsteen en opstelling cv-installatie. Verder in de bijkeuken een loopdeur naar het dakterras.

Op de tweede verdieping twee slaapkamers en een badkamer met ligbad, wastafel en toilet. In de ouderslaapkamer een dakkapel en een trap naar bergzolder. In de tweede slaapkamer een vaste wastafel. In beide slaapkamers vaste kasten.

BUITEN

Voor het woonhuis een parkeerplaats op eigen terrein. Achter de werkplaats een kleine binnenplaats. Op het dak van de werkplaats een dakterras en daktuin.