Trouwlaan 5A (Verkocht)

Tilburg
€ 339.000,- k.k.
Voorgevel
Plattegrond 5 A Begane Grond
Eerste Verdieping 5 A
Tweede Verdieping
Foto Pakhuis Voorkant 3

BIJZONDER WOONHUIS MET KARAKTER GELEGEN OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM.

Perceel • 70m² (nader in te meten) • Woonoppervlakte circa 107 m² • Inhoud circa 350 m³ • Bouwjaar 1905 • Renovatiejaar 2021.

ALGEMEEN:

Val als een blok voor deze eigentijdse stadswoning met authentieke elementen. In een pakhuis uit het begin van de vorige eeuw worden drie stadswoningen gerealiseerd. Hiervan is nog één stadswoning beschikbaar. Dit zou zo maar eens jouw nieuwe woning kunnen zijn.

LOCATIE:

Het woonhuis is gelegen aan het begin van de Trouwlaan, nabij het Sint Annaplein in de wijk ‘Korvel’. De Trouwlaan is gelegen in de wijk 'Korvel' en loopt grotendeels parallel aan de levendige Korvelseweg. Een wijk met een diversiteit aan woningen maar ook de nodige voorzieningen. Met het centrum van Tilburg op loopafstand kunt u genieten van de vele restaurants, terrassen en winkels. Door de praktische ligging kunt u makkelijk gebruik maken van het NS station en met de auto bent u binnen 5 minuten op de uitvalswegen.

BEGANE GROND:

Je komt de hal binnen met daarin het toilet en toegang het woonhuis. De keuken is gesitueerd in het midden van het woonhuis. In de keuken bevindt zich de afgesloten trapopgang. De woonkamer aan de achterkant van het huis heeft openslaande tuindeuren.

EERSTE VERDIEPING:

Overloop met toegang tot 2 slaapkamers en badkamer. Een ruime slaapkamer aan de voorkant van het huis. Tweede slaapkamer aan de achterzijde van de woning. De badkamer bevind zich in het midden van het woonhuis tussen de twee slaapkamers in. De badkamer is van alle gemakken voorzien.

TWEEDE VERDIEPING:

Via een vaste trap bereik je de zolder met voorzolder en toegang tot 2 slaapkamers en aparte berging. De slaapkamer aan de achterzijde heeft openslaande tuindeuren. De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een Velux kantelraam. In de bergruimte bevindt zich de wasmachine en droger aansluiting en CV installatie.

BUITENRUIMTE/PATIO:

Achterom naar gezellige patio. Vanuit de tuin is de houten berging te bereiken. Verder op de tweede verdieping een riant balkon.

Vraagprijs 339.000,- k.k.
Woonoppervlakte 107m2
Bouwjaar 2021