Vijverlaan 21 (Verkocht)

Tilburg
€ 549.000,- k.k.
69470049
69469957
69470002
69469909
70899643
69469903
69469860
69469898
70899779
70899755
70899761
70899739
70899752
70899724
70899714
70899710
70899704
70899707
70899685
70899694

Algemeen:

Royaal vrijstaand woonhuis op gewilde kindvriendelijke locatie in Tilburg West. In 2010 is de woning volledig gerenoveerd en voorzien van een extra verdieping. Een zeer ruime familie-woning met mogelijkheden voor kantoor of praktijk aan huis.


Locatie:

Het woonhuis is gelegen aan de Vijverlaan in een kleinschalige villawijk ten zuiden van de Wandelboslaan. Deze villawijk, ontstaan in de jaren '60, bestaat voornamelijk uit vrijstaande en halfvrijstaande woonhuizen. Door de praktische ligging kunt u wandelend naar Winkel-centrum ‘Westermarkt’ en bent vlot bij het NS-station Tilburg Universiteit; in nog geen 5 minuten bent u met de auto op de uitvalswegen. Naast al deze praktische voorzieningen kunt u genieten van het nabij gelegen stadspark ‘Het Wandelbos’.


Indeling:

Begane grond:

Entree naar ruime ontvangsthal met trapopgang, toilet, voorraadkast en meterkast. Vanuit de hal toegang tot de woonkamer met open keuken, een kantoorkamer en de bijkeuken. Woonkamer met eenvoudige keuken en erker. Kantoorkamer met keukenblok en douche. De kantoorkamer is eenvoudig bij de woonkamer te voegen. Hierdoor ontstaat er een royale L-vormige woonkamer. Aansluitend aan de keuken een bijkeuken met wastafel. Vanuit de bijkeuken toegang tot de douche en een loopdeur naar de tuin. CV-ruimte met opstelling van de Nefit HR combi-ketel. De muren en de plafonds zijn strak afgewerkt en wit geschilderd.

Eerste verdieping:

Overloop naar drie ruime slaapkamers, badkamer en pantry. De pantry is voorzien van aansluitingen voor de wasmachine en droger. De slaapkamers aan de voorzijde hebben toegang tot het balkon. Badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet. De muren en de plafonds zijn strak afgewerkt en wit geschilderd.

Tweede verdieping:

Een vaste trap naar de overloop met toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Badkamer met douchecabine, toilet en wastafel. Twee slaapkamers aan de voorzijde met een deur naar het balkon.

Tuin:

De woning heeft een achtertuin met terras en gazon en is geheel omsloten. De diversiteit aan beplanting, terras en gazon zorgen voor een mooi plaatje. Het perceel is aan de voorzijde toegankelijk door middel van een oprit. Deze lange oprit voert naar de garage annex berging en biedt voldoende parkeermogelijkheden.

Bijgebouw:

Een vrijstaand, multifunctioneel bijgebouw van circa 32 m2, opgetrokken uit hout en houten spanten en het dak is met pannen gedekt. De vloer is afgewerkt met een laminaatvoer en er is een luxe keukenblok aanwezig met natuurstenen aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur, t.w. een koelkast, spoelbak, afzuigkap en vaatwasmachine. Dit alles maakt het geheel compleet voor kantoor of praktijk aan huis. Deze ruimte is vanaf de tuin toegankelijk middels openslaande deuren. Op het bijgebouw liggen 16 stuks zonnepanelen. Tevens aanwezig: Berging met aansluitingen voor de wasapparatuur en groepenkast voor de zonnepanelen. Achterin de tuin overkapping.

Uitgevoerde verbouwingswerkzaamheden:

  • 2010 volledig gerenoveerd en uitgebouwd met een extra verdieping;
  • 2015 bijgebouw geplaatst met zonnepanelen;
  • 2016 dak van de woning vernieuwd met EPDM en isolatie.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht

Status Beschikbaar
Vraagprijs € 595.000 kosten koper
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Woonhuis
Soort woning Villa
Type woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1965
Bouwjaar toelichting Volledig gerenoveerd/uitgebouwd in 2010
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging Aan water, in woonwijk en vrij uitzicht

Indeling

Woonoppervlakte 230 m²
Perceeloppervlakte 493 m²
Inhoud 815 m³
Aantal kamers 9
Aantal slaapkamers 6
Aantal woonlagen 3 woonlagen

Energie

Verwarming C.V.-Ketel
C.V.-Ketel Nefit HR
Bouwjaar C.V.-Ketel 2010
Warmwater C.V.-Ketel
Isolatie Dakisolatie, Dubbel glas
Combiketel Ja
Brandstof Gas
Eigendom Eigendom

Buitenruimte

Tuin Tuin rondom
Hoofdtuin Tuin rondom
Achterom Ja
Kwaliteit tuin Normaal

Parkeergelegenheid

Garage Vrijstaand steen, Parkeerplaats, voor 1 auto(s).

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Rookkanaal Ja

Kadastrale gegevens

Gemeente Tilburg
Sectie AC
Perceelnummer 1740
Oppervlakte 493 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom

Notariskeuze

De koopakte zal worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële beroepsorganisatie, Ring Amsterdam, door een door koper aan te wijzen notaris kantoorhoudende in de regio Amsterdam of binnen een straal van 5 km van het ter verkoop aangeboden object.

Uitbrengen van biedingen

Ten behoeve van de voortgang van de verkoop en afbakening van verantwoordelijkheden geven wij hierbij graag melding van de verkoopcondities in geval een aspirant-koper geen gebruik wenst te maken van deskundige aankoopbegeleiding zulks in de vorm van een beëdigd of gecertificeerd makelaar.

Indien bij het aangaan van de onderhandelingen hiertoe door de aspirant-koper wordt gekozen, dient deze aan verkopende makelaar naar genoegen aan te tonen dat het onderliggend voorstel voldoende financieel is gewaarborgd. Dit kan worden aangetoond door bijvoorbeeld contact met of afgifte van een uitgebracht advies door een daartoe deskundig en erkend financiële instelling of adviseur.

Biedingen worden bij voorkeur per post of e-mail aan de verkopend makelaar toegezonden, vergezeld van een afschrift van een geldig legitimatiebewijs. De verkoper en diens makelaar zal aan aspirant-koper al hetgeen meedelen dat ter kennis van koper behoort te worden gebracht, met dien verstande dat inlichtingen over feiten welke aan koper bekend zijn of uit eigen onderzoek bekend hadden kunnen zijn, voor zover een dergelijk onderzoek naar de geldende verkeersopvattingen van koper verlangd mag worden, door verkoper en/of diens makelaar niet behoeven te worden verstrekt. Aspirant-koper aanvaardt diens onderzoeksplicht als zodanig. De aspirant-koper dient zelf de voor koop gangbare informatiebronnen te raadplegen.

Biedingen blijven van kracht tot het moment waarop de verkoper (en/of diens makelaar) antwoordt met een acceptatie, het uitbrengen van een ander voorstel of door afwijzing van het door aspirant-koper uitgebrachte voorstel.

Drie dagen bedenktijd

Sinds 1 september 2003 is de "wet koop onroerende zaken" van kracht. De gevolgen van deze wet voor de woningmarkt en de makelaardij kunnen we samenvatten in twee hoofdpunten: drie dagen bedenktijd voor de koper en het schriftelijk vastleggen van de koop.

Bedenktijd

Een consument die een woning koopt heeft drie dagen bedenktijd. Daarin kan hij de overeenkomst alsnog ongedaan maken. De consument krijgt zo de gelegenheid om alsnog deskundigen te raadplegen of wat extra nachtjes te slapen over de aankoop. Deze bedenktijd is van dwingend recht: koper en verkoper kunnen niet afspreken dat deze niet van toepassing is. Wel kan koper tijdens de bedenktijd uit eigen beweging afstand doen van de resterende bedenktijd. De bedenktijd begint op de dag die volgt op de dag dat de koper (een kopie van) de door beide partijen getekende koopakte heeft ontvangen. Het precieze tijdstip waarop de koper de akte ontvangt, is niet van belang.

Schriftelijk vastleggen

In tegenstelling tot de situatie vóór 1 september 2003 is de koop van een woning (door een consument) pas gesloten als de koopakte door koper en verkoper is getekend. Tot die tijd is er geen rechtsgeldige koop. Dit is door meerdere gerechtshoven bevestigd; indien een koopovereenkomst ten aanzien van een woning niet schriftelijk wordt vastgelegd conform artikel 7:2 BW, is de sanctie nietigheid.