Westpoint 63 (Verkocht)

Tilburg
€ 319.000,- k.k.
Goed1
Goed2
Goed3
Goed23
Goed25
Goed6
Goed10
Goed12
Goed14
Goed19
Goed17
Goed28
Goed30
Goed33
Goed35
Goed43
Goed46
Goed51
Goed53
Goed55

Riant en uitermate luxueus appartement gesitueerd op de zeventiende verdieping van het prestigieuze wooncomplex 'Westpoint Tower'


Locatie

Door de praktische ligging bent u vlot bij het NS-station en in nog geen 5 minuten bent u met de auto op de uitvalswegen. Maar ook de Tilburgse binnenstad ligt nabij. De Tilburgse binnenstad is enorm in ontwikkeling. Het kernwinkelgebied ondergaat momenteel een metamorfose. De gemeente bouwt samen met haar partners aan een aantrekkelijke binnenstad die klaar is voor de toekomst. Het ‘dwaalgebied’ ontpopt zich steeds meer als een eigenzinnig gebied met een gevarieerd aanbod aan speciaalzaken, restaurants, terrassen en uitgaansgelegenheden. Ook de ‘Spoorzone’ wordt meer en meer een verblijfsgebied waar van alles te doen is en te beleven valt. Even uitwaaien onder het genot van een kopje thee of koffie kan vanaf komende zomer in het nabij gelegen ‘Spoorpark’ dat momenteel wordt aangelegd.


Westpoint Tower

Statige overdekte entree naar vestibule met brievenbussenpaneel, belplateau en video-intercom installatie. Vervolgens komt u in de imposante ontvangsthal welke toegang geeft tot het trappenhuis en de parkeergarage. Vier razendsnelle liften vervoeren u naar uw appartement. Het appartementencomplex is modern, mooi afgewerkt en heeft een fijne woonsfeer. Een goed gebouwd complex waar veiligheid, geborgenheid en privacy een belangrijke rol spelen.


Appartement

U komt het appartement binnen in een ruime hal. Rechts in de hal het toilet en links de garderobe en een ruime inloopkast. De hal fungeert als centrale verkeersruimte in het appartement en geeft toegang tot de woonkamer, slaapkamer, badkamer, toilet en berging voor wasmachine en droger.

Het appartement biedt een royale woonkamer met open keuken. In de woonkamer liggen - zoals in de rest van het appartement - eiken houten vloerdelen en is voorzien van 2 vloerstopcontacten. De woonkamer is ruim van opzet doordat de tweede slaapkamer gedeeltelijk bij de woonkamer is gevoegd. Hierdoor zijn verschillende indelingsvarianten mogelijk. In het keukengedeelte bevindt zich een moderne SieMatic inbouwkeuken in een licht grijze kleur en is onder meer voorzien van de volgende inbouwapparatuur: keramische kookplaat, afzuigschouw, vriezer, koelkast, combimagnetron, vaatwasmachine en een koffiemachine. Vanuit de keuken is er toegang tot de loggia.

De royale slaapkamer, met schuifraam, biedt voldoende ruimte voor een kast en een bureau. De badkamer, voorzien van een douchecabine en twee wastafels op een blad van natuursteen, is uitgevoerd in lichte kleurstellingen. Verder een binnenberging met de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Er bestaat de mogelijkheid om opnieuw een tweede slaapkamer te realiseren.

Het appartement is oost-georiënteerd. De panorama ramen zorgen voor een aangename hoeveelheid daglicht en bieden u een adembenemend uitzicht over het centrum van Tilburg en wijde omgeving.


Buitenruimte

De loggia (inpandig balkon) is sfeervol ingericht en is voorzien van een schuifraam. Op de vloer ligt dezelfde houten vloer als in de rest van het appartement. Doordat het balkon inpandig is, kan er nagenoeg het hele jaar optimaal gebruik van worden gemaakt.


Algemeen

  • Hoogwaardig afwerkingsniveau;
  • Video-/intercominstallatie aanwezig;
  • Strak afgewerkte wanden en plafonds;
  • Aanvaarding in overleg.


Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Tivoli woningmakelaars echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door de aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenaanbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

Overdracht

Vraagprijs € 319.000 k.k.
Aanvaarding in overleg
Bijdrage VVE € 213 per maand

Bouw

Soort appartement Portiekflat
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2002

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakte wonen 122 m²
Gebruiksoppervlakte externe berging 6 m²
Inhoud 370 m³

Indeling

Aantal kamers 2 kamers (1 slaapkamer)
Aantal badkamers 1 badkamer en 1 apart toilet
Badkamer voorzieningen Douche
Aantal woonlagen 1

Energie

Energie label Voorlopig energielabel B
Isolatie Volledig geïsoleerd
Verwarming Stadsverwarming

Kadaster

Gemeente Tilburg
Sectie P
Nummer 7628

Notariskeuze

De koopakte zal worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële beroepsorganisatie, Ring Amsterdam, door een door koper aan te wijzen notaris kantoorhoudende in de regio Amsterdam of binnen een straal van 5 km van het ter verkoop aangeboden object.

Uitbrengen van biedingen

Ten behoeve van de voortgang van de verkoop en afbakening van verantwoordelijkheden geven wij hierbij graag melding van de verkoopcondities in geval een aspirant-koper geen gebruik wenst te maken van deskundige aankoopbegeleiding zulks in de vorm van een beëdigd of gecertificeerd makelaar.

Indien bij het aangaan van de onderhandelingen hiertoe door de aspirant-koper wordt gekozen, dient deze aan verkopende makelaar naar genoegen aan te tonen dat het onderliggend voorstel voldoende financieel is gewaarborgd. Dit kan worden aangetoond door bijvoorbeeld contact met of afgifte van een uitgebracht advies door een daartoe deskundig en erkend financiële instelling of adviseur.

Biedingen worden bij voorkeur per post of e-mail aan de verkopend makelaar toegezonden, vergezeld van een afschrift van een geldig legitimatiebewijs. De verkoper en diens makelaar zal aan aspirant-koper al hetgeen meedelen dat ter kennis van koper behoort te worden gebracht, met dien verstande dat inlichtingen over feiten welke aan koper bekend zijn of uit eigen onderzoek bekend hadden kunnen zijn, voor zover een dergelijk onderzoek naar de geldende verkeersopvattingen van koper verlangd mag worden, door verkoper en/of diens makelaar niet behoeven te worden verstrekt. Aspirant-koper aanvaardt diens onderzoeksplicht als zodanig. De aspirant-koper dient zelf de voor koop gangbare informatiebronnen te raadplegen.

Biedingen blijven van kracht tot het moment waarop de verkoper (en/of diens makelaar) antwoordt met een acceptatie, het uitbrengen van een ander voorstel of door afwijzing van het door aspirant-koper uitgebrachte voorstel.

Drie dagen bedenktijd

Sinds 1 september 2003 is de "wet koop onroerende zaken" van kracht. De gevolgen van deze wet voor de woningmarkt en de makelaardij kunnen we samenvatten in twee hoofdpunten: drie dagen bedenktijd voor de koper en het schriftelijk vastleggen van de koop.

Bedenktijd

Een consument die een woning koopt heeft drie dagen bedenktijd. Daarin kan hij de overeenkomst alsnog ongedaan maken. De consument krijgt zo de gelegenheid om alsnog deskundigen te raadplegen of wat extra nachtjes te slapen over de aankoop. Deze bedenktijd is van dwingend recht: koper en verkoper kunnen niet afspreken dat deze niet van toepassing is. Wel kan koper tijdens de bedenktijd uit eigen beweging afstand doen van de resterende bedenktijd. De bedenktijd begint op de dag die volgt op de dag dat de koper (een kopie van) de door beide partijen getekende koopakte heeft ontvangen. Het precieze tijdstip waarop de koper de akte ontvangt, is niet van belang.

Schriftelijk vastleggen

In tegenstelling tot de situatie vóór 1 september 2003 is de koop van een woning (door een consument) pas gesloten als de koopakte door koper en verkoper is getekend. Tot die tijd is er geen rechtsgeldige koop. Dit is door meerdere gerechtshoven bevestigd; indien een koopovereenkomst ten aanzien van een woning niet schriftelijk wordt vastgelegd conform artikel 7:2 BW, is de sanctie nietigheid.

Plattegrond