De Koopvaardij (Verkocht)

Tilburg
Vanaf €459.000 v.o.n.
Nl18 062 01 Strategy Today De Koopvaardij Ext01 V02
Nl18 062 01 Strategy Today De Koopvaardij Int01 V02
Nl18 062 01 Strategy Today De Koopvaardij Int02 V02
Nl18 062 01 Strategy Today De Koopvaardij Int03 V02
Nl18 062 01 Strategy Today De Koopvaardij Int04 V02

Unieke appartementen in hartje Tilburg.

Bezoek de informatiebijeenkomst op vrijdag 17 januari tussen 15.30 en 17.00 uur

Onze makelaars vertellen u graag persoonlijk meer over dit aantrekkelijke project. Bezoek de informatiebijeenkomst op vrijdag 17 januari tussen 15.30 en 17.00 uur bij BOOT 013 gelegen aan de Piushaven 1d te Tilburg.

Middenin het centrum van Tilburg aan het populaire Piushavengebied wordt het hoogwaardige appartementencomplex De Koopvaardij gerealiseerd. Door de gehele transformatie van deze omgeving ontstaat er een prachtig nieuw woongebied op een toplocatie aan het water. Dit unieke complex verbindt de binnenstad met het havengebied!

De appartementen in De Koopvaardij hebben een fantastisch uitzicht, zijn ruim. licht en luxe. Ze zijn individueel in te delen en bijzonder van opbouw. Woningen waarin geleefd mag worden, met gebruik van eerlijke, natuurlijke materialen. Of je nu stoer, uitgesproken of ingetogen wilt wonen: je krijgt alle opties om er jouw huis van te maken.

De Piushaven

De Piushaven, een voormalig industrieel havengebied, wordt steeds verder ontwikkeld tot een levendig woongebied dat aansluit op het stadscentrum van Tilburg. De Piushaven heeft veel te bieden qua activiteiten en evenementen op en rondom het water. Unieke appartementen in hartje Tilburg.

Het centrum

Het centrum van Tilburg is volop in ontwikkeling. Verschillende winkelgebieden staan met elkaar in verbinding. Overdekte winkelcentra wisselen af met spannende slenterstraatjes vol boetiekjes en bredere winkelstraten. Het centrum van Tilburg laat meteen de veelzijdigheid zien. Verschillende musea, winkels, horeca, filmhuizen, poppodia en parken zorgen voor een unieke samensmelting van het verleden, heden en toekomst.

a3.png#asset:1509

3 type woningen

Type Stadszicht.

6 appartementen tot 116 m²

Het prachtige uitzicht, de riante leefruimte en het ‘easy living’ gevoel zorgt voor liefde op het eerste gezicht. Lekker terugtrekken in uw heerlijk comfortabele appartement na een drukke dag, genietend van het uitzicht op het centrum. De gezelligheid en stadsvoorzieningen op steenworp afstand maken het ultieme woongenot compleet.

Licht appartement met uniekzicht over de binnenstad

Stadszicht appartementen hebben, net als de andere twee appartementtypes, een comfortabel en energiezuinig karakter: de appartementen zijn voorzien van duurzame oplossingen als een warmtepomp en zonnepanelen. U woont dichtbij het centrum met het gemak van de stadsvoorzieningen en winkels, gecombineerd met de gezelligheid van cafés, restaurants, de stadsboulevard en het landschapspark Moerenburg om de hoek. Kortom, een fantastische plek om te wonen!

afb-bouwnr-7.png#asset:1700


Type Koopvaardijstraat.

6 appartementen tot 116 m²

In deze woning beleeft u de verbinding tussen de Piushaven en het centrum van Tilburg. De luxe en moderne uitstraling van het appartement en het -complex gecombineerd met het geliefde ‘oude stadswijk’ gevoel zorgen voor een goede balans.

Luxe appartement met uitzicht over de Piushaven en het centrum

De appartementen worden gekenmerkt door de moderne architectuur en de lichte uitstraling. De ruim en royaal ingerichte appartementen bieden veel mogelijkheden: zo is er in de badkamer voldoende ruimte voor een bad, is er walk-in-closet te realiseren en is er een aparte witgoedruimte. De royale ruimtes zijn naar eigen smaak in te delen. De ultieme eyecatcher van het appartement is, zonder twijfel, de riante woon- en leefruimte. U woont niet alleen op een zeer gewilde locatie, maar ook op het mooiste plekje van Tilburg!

afb-bouwnr-5.png#asset:1699


Type Piushaven.

6 appartementen tot 145 m²

Ziet u zichzelf al zitten? Op een riant balkon de zon zien opkomen. Dit zijn met recht de ‘parels’ van De Koopvaardij te noemen. Dagelijks genieten van het schitterende uitzicht over de Piushaven, wat de woonbeleving compleet maakt. Uw nieuwe appartement aan de Piushaven geeft u de maximale privacy en woonplezier!

De ruime koopappartementen Piushaven zullen u verbazen.

De Piushaven appartementen bieden u, met 145 vierkante meter woonoppervlakte, de meeste ruimte. Uniek aan deze appartementen zijn de lichte en ruime kamers en het riante balkon met direct uitzicht over de Piushaven. De grote ramen zorgen voor een zee aan licht en geven deze appartementen een fantastisch frisse energie.

afb-bouwnr-18.png#asset:1698
a2.png#asset:1516


Algemeen

Verkoop Medio 2018
Start bouw September 2018
Oplevering Eind 2019
Aantal woonlagen 7
Aantal woningen 19

Piushaven

Woningtype Piushaven
Vraagprijs van € 619.000 tot € 750.000 v.o.n.
Woonoppervlakte van 131 tot 145 m²
Aantal kamers 2

Stadszicht

Woningtype Stadszicht
Vraagprijs van € 539.000 tot € 545.000 v.o.n.
Woonoppervlakte 116 m²
Aantal kamers 3

Koopvaardij

Woningtype Koopvaardij
Vraagprijs € 525.000 v.o.n.
Woonoppervlakte 116 m²
Aantal kamers 3

Algemeen

Aantal woningen 29
Aantal woonlagen 7
Verkoop Medio 2018
Start bouw September 2018
Oplevering Eind 2019

Voorzieningen

Duurzaamheid Warmtepomp
Zonnepanelen

Wij helpen u graag

Wilt u meer informatie over de woningen van dit nieuwbouw project? Neem direct contact op met één van onze medewerkers via 013 – 5400 379 of stuur een mail naar info@tivoliwoningmakelaars.nl.

Bouw Nr 7
Bouw Nr 5
Bouwnr 18
Bouwnr 18 Extra Slaapkamer