New Korvel II

Tilburg
Vanaf € 349.000,- v.o.n.
Voorkant01
Montage 03
Montage 02
Achterkant
0001 3
0001 2
0001 1

New Korvel II

In het centrum van Tilburg worden verschillende moderne woningen gerealiseerd met een speelse indeling, genaamd ‘New Korvel’. De woningen komen aan de Korvelsweg en de Trouwlaan. Het worden comfortabele, eigentijdse woningen met een eigen parkeerplaats, berging en een ruim terras. Door de gehele transformatie van deze omgeving ontstaat er een prachtig nieuw woongebied een fantastische nieuwe plek om te wonen.

In een prachtig woongebied staan deze karakteristieke woningen, met drie verdiepingen, gelegen in de binnenstad. Deze stadsvilla's zijn flexibel, en naar eigen smaak, in te richten. Zowel de begane grond- als eerste verdieping zijn geschikt om als keuken en woonruimte in te richten. Er is een mogelijkheid voor een ruime leefkeuken en ook als thuiswerkplek zijn deze woningen uitermate geschikt.

In totaal tellen de woningen ieder 3 slaapkamers, 2 toiletten en 1 badkamer. Je hebt een eigen parkeerplaats op het binnenterrein en groot balkon met veel zonuren. Het is aangesloten op de woningen van ‘New Korvel I’ en zijn grondgebonden woningen. Op loopafstand van theater en andere ‘centrumfaciliteiten’, een stadsgevoel in een rustige leefomgeving.

webnkii2.png#asset:1853

Tilburg, een eigenwijze stad

Tilburg moet je beleven. Iedere dag opnieuw. Tilburg zindert namelijk van de creativiteit. Elke straat toont steeds weer een ander gezicht. Het is een stad van moderne architectuur, maar ook van talloze monumenten die herinneren aan het bloeiende textielverleden.

Geniet van Piushaven met de restaurantjes en terrassen op de kade. Of zoek de gezelligheid op in een van de stadsparken. In de binnenstad zelf kun je op een eindeloze ontdekkingstocht langs verrassende winkeltjes in sfeervolle straatjes. Om daarna te gaan borrelen of tafelen in een van de vele bijzondere restaurantjes of cafés die de stad rijk is.

In Tilburg kun je genieten van de vele voorzieningen op het gebied van kunst, cultuur en vrije tijd. Je vindt er uitstekende podia voor toneel, klassieke en eigentijdse muziek. Maar ook een veelheid aan musea, bioscopen, cafés, restaurants en winkels. De talloze evenementen als de Tilburgse kermis, Tilburg Ten Miles en Tilburg Culinair zorgen voor een levendige sfeer. Kortom Tilburg is een stad om je in thuis te voelen.

Voorlopige planning

Er is inmiddels gestart met de bouwwerkzaamheden. Vanaf medio maart 2019 zal gestart worden met de verkoop. Meer informatie over dit prachtige nieuwbouwproject? Schrijf je dan nu in!Woning Type B1

Vraagprijs € 349.000,- v.o.n.
Woonoppervlakte 132 m²
Inhoud 475 m³
Type woning Stadsvilla
Soort woning Tussenwoning
Aantal bouwnummers 1
Aantal kamers 7 kamers (3 slaapkamers)

Woning Type B2

Vraagprijs € 355.000,- v.o.n.
Woonoppervlakte 132 m²
Inhoud 486 m³
Type woning Stadsvilla
Soort woning Eindwoning
Aantal bouwnummers 1
Aantal kamers 7 kamers (3 slaapkamers)
0001 1
0001 2
0001 3